Dobrodošli v odraslost ali KAKO DO PRVEGA ŠIHTA

4979
4979

Že veš, kaj želiš biti po poklicu? Verjamemo, da v poplavi vseh informacij o zaposlitvah in razgovorih težko najdeš pomembne informacije - zato je ta članek kot nalašč zate!

PROJEKT DOBRODOŠLI V ODRASLOST

Ali so ti vprašanja "Kje se vidite čez pet let?", "Kakšni so vaši cilji za delo v našem podjetju?" in "Kaj lahko podjetju doprinesete?" kaj poznana?

Seveda. Na službenih razgovorih pogosto naletiš na klasična vprašanja o svojih delovnih izkušnjah, osebnosti, načrtih in ambicijah. Ta vprašanja ne predstavljajo takšne težave, kot samo iskanje informacij o zaposlovanju in vsem, kar sodi zraven. Ko izgubiš status študenta ali dopolniš 26 let, napoči čas za dve stvari: sklenitev najugodnejšega dopolnilnega zavarovanja in iskanje prve zaposlitve. Pri tem pa veliko mladih naleti na problem.

Prvi službeni razgovor in služba ne smeta biti nekaj, česar bi se morali bati.

POPLAVA NEAKTUALNIH INFORMACIJ

Se ti je kdaj zgodilo, da pri iskanju pomembnih informacij naletiš na materiale, gradivo in nasvete, ki so zastareli, dolgočasni in ne najbolj reflektirani s tem, kar bi te zares zanimalo? Čas je, da poiščeš prave informacije in se podaš na pot za svojo sanjsko službo! 

TE ZANIMA, KAKO TI LAHKO DO PRVEGA ŠIHTA POMAGATA LEPA AFNA IN GAŠPER BERGANT?

V okviru projekta Vzajemne DOBRODOŠLI V ODRASLOST se boš lahko naučil, kako se vesti na službenih razgovorih, kje poiskati aktualne informacije in katera služba je sploh prava zate.

S pomočjo prepoznavne slovenske blogerke in vlogerke, Lepe Afne, in stand-up komika, Gašperja Berganta, boš iz prve roke izvedel vse o tem, kako se obleči za razgovor, kaj od mladih pričakujejo delodajalci, kako so do svoje sanjske službe prišli direktorji najboljših slovenskih podjetij in kako lahko svoje sanje dosežeš tudi ti. In o vsem bomo poročali tudi na portalu mladismo.si!

Ena najbolj priljubljenih slovenskih vlogerk, Lepa Afna, bo iz prve roke podala nasvete, kako se obleči na razgovoru in kakšen make-up izbrati.

V odraslost bomo potovali tudi s priljubljenim stand up komikom, Gašperjem Bergantom in njegovimi nasveti iz prve roke. 

TVOJI POMOČNIKI NA POTI V ODRASLOST

1. "Must have" Priročnik za tvoj prvi šiht

Na spletnem portalu Moje delo si lahko preneseš brezplačen priročnik, ki ti bo pomagal pri pripravah na razgovor in na prvo službo, prav tako pa se lahko udeležiš delavnic, ki te bodo pripravile na odraslost.

2. Brezplačni psihometrični testi

Na zaposlitvenih razgovorih boš verjetno kdaj naletel na psihometrične teste. Na podlagi teh se bo delodajalec odločil, če te bo zaposlil ali ne. Da razturaš in dobiš "the šiht" lahko rešiš psihometrični test in si rezultate ogledaš v svojem profilu portala mojedelo.com.

3. Super nagradna igra z lepimi nagradami

Na spletni strani Odrasel.si preveri, kako lahko sodeluješ v veliki nagradni igri in si priboriš odlične nagrade, ki ti bodo pomagale pri pripravah na prvo službo.

4. Spedenaj zavarovanje in že imaš eno skrb manj

Pri zdravstveni zavarovalnici Vzajemna lahko skleneš dopolnilno zdravstveno zavarovanje pod super pogoji, kajti osnovno zdravstveno zavarovanje v večini primerov krije le del stroškov zdravstvenih storitev, ostalo pa je treba (drago) doplačati. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje ti krije razliko ali del razlike stroškov do polne vrednosti standarda zdravstvenih in z njimi povezanih storitev nad deležem, ki ga krije obvezno zdravstveno zavarovanje.


" V okviru projekta Vzajemne DOBRODOŠLI V ODRASLOST se boste lahko mladi naučili, kako se vesti na službenih razgovorih, kje poiskati aktualne informacije in katera služba je sploh prava za vas. "

4979

Nalaganje vsebine...

Loading...