Oddaj vlogo za finančno spodbudo za izmenjavo Erasmus+

1712
1712

Program Mobilnost študentov iz socialno šibkejših okolij se izvaja v okviru programa Erasmus+ in spodbuja mobilnost študentov iz socialno šibkejšega okolja. Če se torej na svoji fakulteti prijaviš na Erasmus+ izmenjavo ali prakso, ti glede na mesečni dohodek družine pripada določena finančna pomoč.

TE ZANIMA ŠE:
Tisti, ki živijo v tujini, imajo eno veliko prednost!

MOŽNOST ZAPROSITVE DO 30. JUNIJA 2020

Cilj Erasmus+ programa je izboljšanje udeležbe študentov iz socialno šibkejših okolij na izmenjavah v tujini (mednarodna mobilnost) ter posledično povečanje učinka mednarodne mobilnosti in pridobivanja novih kompetenc za potrebe trga dela ob financiranju mobilnosti v okviru Operativnega programa 2014-2020 prek programa Erasmus+.  Erasmus+ finančna pomoč za spodbudo za študente iz socialno šibkejšega okolja mesečno znaša 200-250€, zanjo pa lahko zaprosiš do poletja 2020.

TE ZANIMA ŠE:
Kako do tvojega prvega šihta?

FINANČNA POMOČ NA VSEH SLOVENSKIH UNIVERZAH

Upravičenci programa, ki so oddali vlogo in podpisali pogodbo o sofinanciranju, so Univerza v Ljubljani, Univerza v Mariboru, Univerza na Primorskem, Fakulteta za zdravstvo Angele Boškin, Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije, Fakulteta za tehnologijo polimerov ter Visoka šola za varstvo okolja.

V okviru programa so bile v letu 2016 dodeljene spodbude za socialno šibkejše 433 študentom iz socialno šibkejših okolij, v višini 625.050,00 evrov sredstev iz Evropskega socialnega sklada.

ZA FINANČNO POMOČ LAHKO ZAPROSIŠ TUKAJ.

 

1712

Nalaganje vsebine...

Loading...