SANJSKA SLUŽBA: Delo v zavetišču za mačke na grškem otoku

564
564

Ljubitelji mačk, sončnega vremena in pogleda na kristalno čisto morje, za vas smo našli popolno službo. Oglas za delo v zavetišču za mačke na idiličnem grškem otoku Siros je pritegnil že tisoče ljudi, ki si želijo sanjske službe.

Na družbenem omrežju Facebook se je pojavil oglas za delo, ki je v hipu postal spletna senzacija. V službi, ki jo ponuja zakonski par Bowell, bi štiri ure na dan skrbeli za približno 55 mačk. Za to bi dobili plačo, avto, ljubko hiško, v kateri bi prebivali, teraso s pogledom na čudovito Egejsko morje, le nekaj korakov stran pa bi se razprostirala sanjska prodnata plaža.

Objavo je na Facebooku delilo že več kot 20.000 uporabnikov, lastnika zavetišča pa so zasuli s prijavami za delo.

Za službo se prijavljajo veterinarji, zdravniki in begunci

Kot je za the Telegraph povedal Richard Bowell, sta prejela ogromno prošenj upajočih prosilcev, ki so prepričani, da so odgovorni, zanesljivi in popolni za to službo. Kot je povedal, so se za službo prijavili veterinarji, zdravniki in celo begunci.

Vsak seveda ni primeren za to službo. Par išče nekoga, ki ni zgolj ljubitelj mačk, ampak zna poskrbeti tudi za mačke, ki niso socializirane. To pomeni, da morajo kandidati za delo dobro poznati 'mačjo psihologijo'.


Par iz Danske že sedem let skrbi za zapuščene mačke

Par se je iz Danske na otok preselil pred sedmimi leti. Takrat sta spoznala, da je tam veliko zavrženih mačk, ki si zavetje najdejo tako v smetnjakih kot na drugih zapuščenih mestih.

Odkrila sta, da mačke na otokih potrebujejo pomoč, veliko jih je bilo ranjenih, bolnih in so potrebovale pomoč in nego. Par je takrat začel sodelovati z lokalnimi veterinarji in začel projekte, ki bi izboljšali zdravje populacije mačk na otoku.

Par se letos odpravlja v New York, zato iščeta nekoga, ki ju bo nadomestil. Prejela sta že 3 tisoč prošenj z vsega sveta, največ prosilcev je Američanov in Britancev. Srečni izbranec bo službo nastopil novembra letos.


Objavo najdete TUKAJ.


564

Nalaganje vsebine...

Loading...