Sanjska služba: išče se oseba, ki bi potovala po svetu in pila gin

577
577

Gin s tonikom je zadnje čase najbolj trendi pijača na svetu, zdaj pa se ponuja sanjska služba za vse ljubitelje gina. Podjetje Inception Group, ki izdeluje gin Bombay Sapphire, je razpisalo oglas, ki od vas zahteva dvoje: potovanje po svetu in pitje gina.

Presenetljiva ponudba je promocijska kampanja novega bara v Londonu, ki se pomenljivo imenuje "The Society of Exploration" (Raziskovalna združba). V svojem oglasu je zapisal, da išče nekaj zelo posebnih sestavin, ki rastejo po svetu, in da jih tisti, ki bo izbran za delovno mesto, mora najti, preizkusiti in osebno pripeljati v London.

Lastnik bara je celotno kampanjo naredil v stilu Julesa Verna, legendarne knjige V 80 dneh okoli sveta in duhu velikega raziskovalca Philleasa Fogga. Lastnik bara od "raziskovalca" zahteva, da potuje v Mumbaj, Hongkong, Pariz, New York, na Japonsko in v San Francisco. Ne nujno v tem vrstnem redu. Raziskovalec bo moral svojo pot in iskanje skritih sestavin redno objavljati na družbenih omrežjih in s temi posebnimi sestavinami skupaj z lastnikom bara narediti posebno pijačo – "Okoli sveta".

Več informacij o delovnem mestu najdete TUKAJ.

Vir: 24ur.com


577

Nalaganje vsebine...

Loading...