Top 5 najbolj priljubljenih barv las te jeseni!

1011
1011

Letošnja jesen bo s seboj prinesla tudi nove lepotne trende na področju frizur, med najbolj priljubljenimi odtenki las pa bodo tudi tokrat rdečkasti toni, temno modra, na katero prisega tudi Kim Kardashian, kombinacija odtenkov lešnika in cimeta - klasika, ki ne gre nikoli iz mode, na svoj račun pa bodo s platinasto blond prišle tudi vse svetlolaske!

Medtem ko se v poletnih mesecih izogibamo barvanju las, pa je jesen odličen čas za osvežitev oblike in barve las. Zato verjetno marsikatera med vami že razmišlja o tem, kakšen odtenek si bo omislila za prihod novega letnega časa.

V tem času večina posega po jesenskih odtenkih, kot so bakrena, oranžna in različni toni rjave, zato nas ne preseneča, da bodo to tudi odtenki, ki bodo prihajajočo jesen najbolj priljubljeni. Niso pa edini.

Vedno več žensk se navdušuje tudi nad temno modrim odtenkom, za kar je kriva tudi Kim Kardashian, ki že nekaj časa prisega na temne lase.

Svetlolaske bodo prisegale na že nekaj časa priljubljen jagodni odtenek blond las, veliko pa se jih bo odločilo za ledeno blond, ki jo lahko kombinirate tudi z narastkom. 

  1. Temno modra


1011

Nalaganje vsebine...

Loading...