Rekordna prodaja vstopnic za Soundclash Dubioza kolektiv vs. S.A.R.S. v Stožicah
166

Ste pripravljeni na najbolj eksploziven Ritem mladosti doslej? V prodaji so še zadnje karte za parter, napoveduje pa se razprodan spopad velikanov v Stožicah 14. decembra.

Pivnica Union je včeraj gostila ekskluzivno druženje ustvarjalcev in nastopajočih na Ritmu mladosti 2018 z mediji. Skupini Dubioza Kolektiv in S.A.R.S. sta predstavili zakulisje priprav na spektakel, ki je pritegnil pozornost v širši regiji, saj se bosta v svetovnem formatu Soundclash spopadla benda, ki polnita največje dvorane v regiji, redno pa koncertirata tudi na tujih odrih. Še pred obračunom v Stožicah se S.A.R.S po nekaj evropskih špilih podajajo na svojo prvo ameriško turnejo, Dubiozo pa čaka intenzivna tura po Skandinaviji, Veliki Britaniji, Franciji in drugih evropskih državah.

IZVAJALCI SE MED SABO ŽE DOBRO POZNAJO

Glasbeniki se, vključno s Tabuji, ki bodo v Stožicah zaključili praznovanje 20-letnice, dobro poznajo, saj se redno srečujejo na špilih, osrednje zvezde pa poudarjajo, da taki dvoboji niso tekma, ampak mešanje idej, glasba pa medij, ki na teh, prevečkrat razklanih prostorih, povezuje. Vseeno se čuti nekaj zdravega rivalstva, ki ga bodo pretočili v energični nastop, v katerem bodo navzkrižno premešali opusa obeh skupin.


Ritem mladosti 2018, ki bo 14. 12. v dvorani Stožice, organizirata potovalna agencija za mlade Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena.

166

Drugi trenutno berejo