Ritem mladosti 2018: Razprodanih že 70% vstopnic parterja!

949
949

12. Ritem mladosti, ki ga organizira Collegium Mondial Travel, vsako leto privabi ogromno ljubiteljev dobre glasbe. Trenutno je razprodanih že 70% vstopnic parterja, zato pohiti z nakupom, če želiš v živo doživeti legendarni RED BULL MUSIC SOUNDCLASH: DUBIOZA KOLEKTIV vs. S. A. R. S.!

Liderji nove srbske scene, S.A.R.S., bodo s hiti Lutko, Buđav lebac in Perspektiva v prednosti, saj so se s Stožicami spoznali že lani, iskrice med Žaretom, Ivano, bendom  in tisoči razgretih navijačev pod odrom pa so preskakovale kot po tekočem traku.

Nasproti pa jim bo stal veliki DUBIOZA KOLEKTIV, bosanski bend, ki se je kot visokooktanska ska-punk-reagge-rock atrakcija postavil tudi na svetovni zemljevid. Avtorji hitov, kot so Kažu, Kukuz, Himna generacije in Blam Blam, osvajajo svet z izjemno energijo, lucidnimi besedili in odrskim nastopom, ki premakne tudi slona.


Vstopnice pri Mladi.smo so v celoti razprodane, po ugodnejši predprodajni ceni pa si jih lahko še vedno zagotovite na vseh prodajnih mestih Eventima, prodajalnah Big Bang, Kompas, Pošta Slovenije, trafike 3Dva in (K)iosk. 


949

Nalaganje vsebine...

Loading...