Željko Bebek bo v Hali Tivoli zapel z Niko Zorjan

540
540

Približuje se 21. september, ko bo v Hali Tivoli nastopil eden od najbolj popularnih in prepoznavnih pevcev iz naše regije - Željko Bebek! V okviru turneje ‘Ono nešto naše’ je s starimi in novimi hiti je Bebek že navdušil občinstvo v Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru in Beogradu, zdaj pa ga nestrpno pričakuje tudi Ljubljana!

Željko bo na oder stopil v spremljavi samih vrhunskih glasbenikov, z razširjeno godalno in pihalno sekcijo. V treh sklopih koncertnega večera bodo glasbeniki odigrali skoraj triurni program.

PRVO PRESENEČENJE VEČERA JE NIKA ZORJAN

Na odru se bo Željku pridružila Nika Zorjan – skupaj bosta zapela nostalgično ljubezensko pesem ‘Jabuke i vino’. Nika velja za eno najuspešnejših izvajalk sodobnega popa pri nas in za eno najboljših slovenskih vokalistk. Je mlada, polna energije, vedno v trendu, drzna in več kot 7 let stalnica na radijskih postajah kot ena najbolj predvajanih izvajalk.

Trenutno na radijskih postajah kraljuje na vrhu domačih izvajalk s skladbama LUNA, ki je njen aktualni singel in pa VROČE (v sodelovanju z ostalimi glasbeniki). Pred letom dni je po slovenskih odrih pričela mini turnejo z bandom, ki se v živo spogleduje s pop-rockom, zato je z veseljem sprejela povabilo, da se pridruži utrgani kombinaciji - ŽELJKO BEBEK in NIKA ZORJAN!

Nika bo v mesecu septembru sicer izdala novo skladbo 'ZA VEDNO (Za skaus)', ki bo pospremila začetek letošnje jesenske glasbene sezone prekmurske izvajalke.


VSTOPNICE ZA KONCERT SI ZAGOTOVITE PRI MLADI SMO IN PRIHRANITE KAR 7 € TUKAJ.



540

Nalaganje vsebine...

Loading...